![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 1 Answers
1 Reply
سوال منم هست ،نه تنها ارشد بلکه دکترا ،شما هم منظورتون پذیرشش هست ؟؟؟
2021-10-05 15:05:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#کونکوردیا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
دوستا دیگه داشتم در نامه پذیرش من نوشته مدارک را پست کنید یا از طریق ایمیل توسط دانشگاه تون ارسال کنید من پیگیری کردم واحد بین الملل دانشگاه ازاد این مار را میکنه و هزینه ای دریافت میکنه و از طریق ایمیل رسمی دانشگاه ازاد مدارک را ارسال میکنه من این کار را انجام دادم و دیروز دانشگاه ازاد از تهران بهم ایمیل زد که مدارکت به دانشگاه کونکوردیا ارسال شده میخواستم بدونم دیگه پستی لازم نیست که مدارک را ارسال کنم لطفا راهنمایی نمایید
2021-09-01 02:17:00 #Montreal [دانشگاه کونکوردیا] دانشگاه
معمولا چه مدت زمان میبره تا دانشگاه کونکوردیا جواب بدده برای فاند و سلف فاند تفاوتی هست؟
2021-09-01 03:46:00 #Montreal [سلف فاند] دانشگاه
من این ترم یه کورس مهمان شدم کونکوردیا، INDU6121 (applied optimization) توی مودول اما هیچ اطلاعاتی نیومده، میشه بپرسم شروع کلاسها کیه؟
2021-09-01 10:00:00 #Montreal [کونکوردیا] دانشگاه
اینجا کسی از رشته کامپیوتر هست که اساتید دانشکده کامپیوتر کونکوردیا رو بشناسه؟
2021-09-03 17:07:00 #Montreal [کونکوردیا] دانشگاه
و ، کسی از تجربه ایی در دوره های MBA دانشگاه کونکوردیا داره؟
2021-09-05 03:33:00 #Montreal [دانشگاه کونکوردیا] دانشگاه
برای گرفتن خانه در اطراف دانشگاه کونکوردیا یا کلا شهر مونترال ایا گروه تلگرامی ایرانی هست که من را عضو نمایید برای اینکه میخواهم از الان هماهنگی ها را انجام بدهم لطفا راهنمایی نمایند.
2021-09-13 03:08:00 #Montreal [دانشگاه کونکوردیا] دانشگاه
برای گرفتن خانه در اطراف دانشگاه کونکوردیا یا کلا شهر مونترال ایا گروه تلگرامی ایرانی هست که من را عضو نمایید برای اینکه میخواهم از الان هماهنگی ها را انجام بدهم لطفا راهنمایی نمایند.
2021-09-13 03:09:00 #Montreal [دانشگاه کونکوردیا] دانشگاه
من برای کونکوردیا اپلای کردم الان تقریبا سه ماه شده ولی جوابی ندادن هنوز کسی اینجا هست اکسپت گرفته باشه اخیرا برای ژانویه؟
2021-09-15 02:48:00 #Montreal [کسی اینجا هست] دانشگاه
ممکنه که اصلا اپلیکیشنی رو جواب نده کونکوردیا نه مثبت و نه منفی
2021-09-16 01:09:00 #Montreal [کونکوردیا] دانشگاه
من ی داشتم.کونکوردیا آیا برای بچلر هم اسکالرشیپ میده؟
2021-09-19 18:15:00 #Montreal [اسکالرشیپ] دانشگاه
دوستا دیگه داشتم در نامه پذیرش من نوشته مدارک را پست کنید یا از طریق ایمیل توسط دانشگاه تون ارسال کنید من پیگیری کردم واحد بین الملل دانشگاه ازاد این مار را میکنه و هزینه ای دریافت میکنه و از طریق ایمیل رسمی دانشگاه ازاد مدارک را ارسال میکنه من این کار را انجام دادم و دیروز دانشگاه ازاد از تهران بهم ایمیل زد که مدارکت به دانشگاه کونکوردیا ارسال شده میخواستم بدونم دیگه پستی لازم نیست که مدارک را ارسال کنم لطفا راهنمایی نمایید
2021-09-01 02:17:00 #Montreal
اینطور که من متکجه شدم بیزینس اسکول ها از دانشگاها بهتره درسته ؟؟ هم مدرک معتبر تری داره هم بعدا برای پیدا کردن کار راحتتره ؟؟ و اینکه قیمتش بهتره همه رشته هارو داره و امکان فول فاند هم براش وجود داره درسته ؟؟؟ احتمال موفقیت در کدام یک بهتر و راحتتره ؟؟
2021-09-05 05:37:00 #Montreal
واسه پدیرش دانشگاه یورک و تورنتو ترم اول شهریه واسه رشد ارشد مهندسی چقدر هست ؟و شهریه سالیانه رشته های مهندسی ارشد چقدر هست؟
2021-08-29 08:05:00 #Montreal
من همسرم ارشدش ترم بهار ۱۴۰۱ تمام میشه اما پایان نامه رو دی ۱۴۰۰ دفاع میکنه امکانش هست ما بتونیم همین زمستان برای دانشگاه ها اپلای کنیم یا باید صبر کنیم درسش کامل تمام شه بعد اقدام کنیم؟ خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-19 17:07:00 #Montreal
من قسمت مدارک فایل راهنما رو مطالعه کردم ی بود نوشته بود ۳ترم ارشد خوندم اما پایاننامه ندادم، من دقیقا شرایطم همینه، و تصمیم دارم انصراف بدم اما نمیتونم اعلام نکنم چون نیاز به ریکامندیشن اساتید ارشدم دارم و نمرههای این ۳ ترمم هم خیلی خوب بوده چکار بکنم بهتره؟
2021-10-03 15:43:00 #Montreal